geng budak slumber

Friday, June 22, 2012

keperluan VS kehendak

assalamualaikum n peace..=)

jumaat macam bese memang banyak keje...otak sebenarnya dah jem sangat dah nie..jadi...take 5 update blog..teheheh..

kerja...memang jauh beza dengan belajar...bila tanggungjawab dah mula banyak....mula la sakit kepala...

pengurusan kewangan...bidang yang satu nie...kadang2 aku memang fail..fine..bukan kadang2..selalunye..*sigh*

inii minii mainiiiii...MINE!


walaupun rasa dah abes jimat tapi kenapa duet masih tak cukup...tak berkat ke rezeki kan?

dan akhirnya...aku mencapai konkulasi di mana aku mempunyai penyakit tak boleh pegi kedai bawak duet banyak..memang tak lama pastu...bakal menyesal tak sudah..kehehk...masalah besar...

kadang2 aku wonder...macamana mak aku dulu boleh besarkan kitorang ngan gaji RM600..*sigh*

jadi perempuan nie satu...kadang2 susah nak beza mana satu keperluan n mana satu kehendak...dapat pulak pesen suka usha online shop macam aku..memang rasa nak meninggal je tengok segala tok nenek baju,kasut,beg dannnnnnnn buku...tetiba rasa macam kalaulah duit tu boleh tanam pastu tumbuh pokok main petik2 je kan senangggggggggg...*sigh1000000x*

atas dasar rasa sedar diri..aku pon dari tadik duk conteng kertas..sebab takut nak menyampai bulan depan segalanya yang aku ada bakal di babaikan...perkh...ayat apakah ini..

menyonteng kertas tu dah serupa buat bajet 2013....feeling menteri kejap...>.<

dan kesimpulannya di sini...

menyimpanlah untuk masa hadapan yang cerah...*tetibe*

p/s: awak...semalam saya mimpi awak..dan dia...oh!saya rasa menyampah gila

notatambah: ini bukan take 5 ni...dah dekat 2 jam aku biar keje tak siap2...hahhaha

2 comments:

Annisa mulia said...

Saya pun kalau lihat belanja online, berbinar-binar ini mata.. ingin beli ja semua >.<

e4ezzati said...

nama pun perempuannn