geng budak slumber

Friday, September 7, 2012

heaven on earth..for the geeks..geeky much?

assalamualaikum n peace..=)

tajuk kemaen nak bajek london sangat kan engko eqin..khekhek..

err..geeks sangat lah kan kau kan..hehe..

I love books..books is my love...eh?

dan buku genre rare and berani adalah pilihan aku...yang ceritanya berbeza..yang unik..pasal aku sangat lah benci cite yang so damn lamee...macam yang dah bersepah2 dalam novel..well come on peeps..sebab tu aku suka buku2 lejen press..

lagi pun buku2 yang camnie bagi aku lebih jujur..lebih realiti..well..paling tak aku boleh rasa..ok..ini logik dan benar2 berlaku tu pun dah cukup puaskan hati aku...

dan zine jugak salah satu bahan bacaan yang menjadi minat aku...

memula aku memang taktau zine menda jadah apa...so xtau pegi google..bukan payah sangat kan..

apa yang aku paham..zine nie self-publish kinda books...yang page nya around 15- 30...DYI..suma buat sendiri...kira indie books from indie writer..geddit?

selalu gak tengok zine2 nie merata dunia blog nie..cuma tak pernah nak ambil kesah sebelum nie...dan bila dah try baca...owh best!

ramai gak rupenye blogger yang buat zine...rasa satu hari nanti macam nak tulis zine sendiri jugak....*berdoa*

owh kejap...

aku nak cerita apa sebenarnya nie...*lempangdirisendiri*

ok dah ingat....panjang lebo je nak explain pasal zine..yang sebenarnya nak cerita..aku happy sebab dapat baca banyak zine kat zinesatumalam nie boleh download free plak...ehhh...boleh la print wat koleksi kat rak buku yang macam nak roboh tu kan....I like free..khehehhe...sape tak suka barang free oiii..tak suka kau gila..haha..=P

slumber aku pegi print guna printer opis..*larilaju2menyorokbelakangpintu* hehe..

kalau engkorang nak jugak boleh pegi maen klik2 kat link aku bagi tu...cek kat koleksi..boleh download je...ada 23 zine sumenye kat situ..takat nie aku baru baca dua...mesin masa dengan terima kasih...

apa aku boleh kata menepati cita rasa..aku la..engkorang aku tak tau...

Its like heaven on earth...tahu?

pasal tetibe dapat banyakkk bahan bacaan sementara tunggu buku yang di order sampai..hehe..

happy reading peeps..

p/s: tergelak tengok profile pic someone yang look so gay....macam mana aku boleh suka kat kau gila2 dulu..OMGEEEE.....kahkahkhaka

p/s/s: kalau aku betoi2 tulis zine..ada ke yang nak baca?hehe

4 comments:

Che Rosliza Che mat said...

sis lagi tak tahu...

Mrs. Norrie said...

membaca jambatan ilmu...cewah, cam slogan2 yang tepek kat pustakaan sekolah2...hehehhe


Atiqah Wadiah said...

ayokkk..gtau bos dia,dia guna printer opis..keh3 :P

Kancil 8349 said...

menarik...