geng budak slumber

Friday, September 28, 2012

THE UNSPOKEN WORDS

assalamualaikum n peace..=)

gila bosan segala benda kene blok kat opis nie..ok foinee...FB and youtube aku rasa releven...jobstreet kene blok?

memang cibey...

hmm...

actually I wanna write and tell a lot of thing I feel lately...tapi macam tak de words yang boleh describe execly like I feel..

memang rasa yang tak mampu nak di ungkapkan..ecewah..ayat nak novel aje...lempang nak lempang? *monolog dalaman*

google

nak cakap..tapi tak boleh....nak bagitau..tapi tak cukup kuat..duk hold selagi mampu...duk berdoa ngan Allah...bagi kekuatan untuk terus bertahan...



selalu sangat apa yang kita nampak zahir tak kan sama dengan hakikat...ada masa akan jadi sangattt jauh berbeza....

berjuta kilometer berbeza mungkin....siapa saja yang tahu...

ingin saja menjerit pada dunia...biar semua mengerti...semua faham....tapi tiada kata..tiada satu definisi tepat yang mampu di berikan....

tensen..=.='

p/s: zip mulut ketat2

1 comment:

Lyana Myra said...

kena ikut kata hati n buat jer. ehehe

jemput singgah k my online shop

http://sakuraitubunga.blogspot.com/

=)