geng budak slumber

Tuesday, November 27, 2012

Part of everything

Assalamualaikum n peace...

Aku kena attend course hari nie...kat training centre..habes awal plak..memang menangis la nak tunggu nie...kononnye nak terus je umah sepupu..ada urusan sket ngan die..so redo je la kena tunggu kat sini...

Hmm...course nie for 2 days..pasnie ada course for 1 month plak...xsabar sebab jenuh duk branch hari2 ngadap muka bos...pastu kena tanya macam2..stress ok hari2 kena mengadap bos..

Ok..so far untuk hari nie aku dah dapat kawan..ehheeh...semua jawatan sama je so attitude tak jauh mana..mulut banyak masing2....n it quiet increse my confident untuk cope with this job..walaupun obviously...i'm not really into this job...keje nie bukan passion aku...bukan bidang aku pun...but what do you expect kan...xsemestinya kau belajar benda tu..kau akan dapat keje pun dalam bidang tu...

And seriously..being in banking sector buat aku rindu gila all the HR practice..HR tetap di hatiku..sobs...T.T

Aku cuma harap one day..i'll practice HR again...hmmm....ape lagi...hmmm..really miss Hometown gak..padan muke..bajek tak homesick sangat...baru seminggu dah homesick..cibey...

Pape pon..ujung minggu nie aku naj balik jugak....hiyahhhh

P/s: hope plan berjalan lancar...

1 comment:

Lelaki Ini said...

jgn homesick k!
sabo2!
samelah, blajo HR tapi last2 keje sektor insurance