geng budak slumber

Thursday, November 1, 2012

MISI WOLVERINE OCT

assalamualaikum n peace..=)

sebelum nie aku ada wat entry berkaitan misi nie kan?dan misi ini masih berterusan..demi masa depan yang lebih cerahhhhh...*angkatpenumbukkeudara*

 ulasan awal ada dalam entry nie.----------> MISI WOLVERINE

so misi ni dah berjalan dengan jayanya genap sebulan hari semalam...ari nie dah masuk november khennn..so sebagai agen misi yang gigih lagi berdedikasi...dengan ini..saya membuat laporan ringkas untuk rujukan kekasih hati aku dan beliau....jyehhh....hehe...owh..hye pakcikk!!!

hahhh..awak nampak tak nie pakcik?

paham x?

ok..let me explainnnn...

usual records ialah berapa banyak awak smoke sehari sebelum nie...roughly satu kotak kan awak?

so satu kotak 20 batang..total per month 600 batang atau 30 kotak...ini secara kasarnya..kalau bulan ada 31 hari?kita kira cincailah...so RM300 akan di belanjakan hanya untuk rokok sahaja...

so daily limit saya bagi untuk bulan October neh is 15 batang sehari...berdasarkan rekod harian yang saya update sebelum nie....total up semua sekali..bulan ni awak dah smoke 370 batang rokok bersamaan 18 kotak setengah..so total DUET yang di belanjakan ialah RM185...

jadi bulan nie awak dah save RM115 untuk rokok...(^.^) banyak gak kan leh wat ngan RM115 tu..hebatttt!!!dan 230 batang di kurangkan dari biasa...OMGEE..terornyeeeeeeee

so nampak tak your achievement so far?

acane?ada semangat tak nak kurangkan jadi 10 batang sehari?

I know You can do it dear..

NO...

YOU HAVE TO!

*mukegarang*

p/s: hiyahh ..bersemangattttt!!!


3 comments:

Lelaki Ini said...

huhuh
chaiyok2!

haslinda said...

wah... bagus gak misi ni kan..

AsyieqiN Rkey said...

lelaki ini: jyeahhh

haslinda: demi masa depan yang lebeh cerah katenye..khekehke