geng budak slumber

Thursday, June 30, 2011

KisAh SaTU MaLAm Yang Tak BApe SeraM

assalamualaikum kwn2..=)

ari nie gotong royong kat opis....diorang nampak cam busy...so sementara diorang duk makan neh..better aku hapdate jap sebelom leh mengoffer diri nak tolong pape keje...xkan nak jadik pemalas lak kan..ehhehe...

semalam pas maghrib mak ajak teman die....bawak mak sdare aku neh g satu umah untuk berubat...hmm..tipikal malay..bila laki wat hal...mula la nak g jumpe bomoh la bagai..walaupon laki tu xkene buat dek orang pon....tah la...nape tiap kali asek pompuan je usaha lebih nak pertahankan rumah tangge...kadang2 aku sedih ngan fact nie...

balik tu..mak kate die lapo..dapat lak...bola malaysia lwan taiwan semalam dah terlepas half way..mak aku nie suke tengok bola..sampai depan the store sempoi je die ajak aku makan chicken cop sambil tengok bola...tetibe aku terasa cam..aku nie anak laki dia n mak aku tu dah tuka watak jadik ayah..hahaha..bukan style orang bujang ke lepak kedai tengok bola neh..hkahakhka..hantam lah mak...sekali skale layan perangai mak aku nie best jugak an..hahah

kafe nie depan the store bentong tuh

haha...sempoi x mak aku wat muke bajek seyes tengok bola?hheheh

berjaye meng-hana tajima kan diri malam tersebut...

sambil tengok bola yang dah separuh jalan...dah 2-1 mase tu...tunggu le chicken chop yg memang menguji kesabaran lambatnye...dugaan tuhan di teruskan apabila..sorang pakcik cube mengusai tivi umpama die je nak tengok tv tu...saba je lah..=.='

mintak lempang kan pakcik kan?kan?

tambah lak leh je anak tokey kedai tu membebel bosan tengok bola nak tuka channel tengok gusti..ye nak kene gusti ini budak..@.@



dekat sejam tunggu chicken cop maka sampai lahhh...naseb tengah tengok tv...kalau x haruslah aku ajak je mak balik...

ingatkan lambat sampai dalam keadaan yang panas2..tapi sejuk okeh..aku pon tak paham ape lame sangat nak sampai meje aku...nampak sedap?oh!..aku prefer chicken cop kat kafe tradwin UUM...mungkin sebab aku xbape suka isi belah peha...agaknye lah kot..tapi aku rasa chicken cop nie ade satu rase pelik yang tataw nak di explain kan camne..yang pasti..rasenye so-so je..

total 2x chicken cop ngan carrot susu=rm27...hmm..ok la kot kalau dah teringin sangat nak makan..>.<

abis makan blah...tu pon pasal boifren mak aku dah kol tanye bile gurlpren die nak balik..hahah..sabau je lah...seyes aku terasa cam orang bujang..bukan gegurl2..hahahha....seyes sejuk nak mati kua malam tadik..tataw nape aku rase sejuk gitu...mungkin kapasiti lemak berkurangan malam tu..ehhe...kene menternak lebih manyak lemak neh..hehe..pape pon sua dah ketat sket~dem..dudk rumah memang keje melantak je kan..


itu saje kisah satu malam yang xbape seram...ehheh...tipah tertipu bang..gagaga.....

p/s: sejak akhir2 nie aku rasa cam abnormal..=.='

3 comments:

HAFIZAL said...

sabo je lah....nanti kat rumah leh tgk tv pepuas

cik najihah said...

eh duduk kat bentong ke..
baru je semalam pegi the store bentong hihi

Asyieq-iN Rkey said...

cik najihah:umah kat karak...hafizal: hehe..puas dah tgk..hehe