geng budak slumber

Tuesday, June 21, 2011

SeNyuM Tak PerLu kAta Ape2..

assalamualaikum kwn2..=)

tgh hari dah..makan ape?hehe...akhirnya ade gak mende aku nak wat kat opis nie kan..hikhik....ari nie ari yg indah...*wink*winK*


heheh..layan lagu neh...dari semalam aku duk layan lagu nie sambil goyang2 kepale n nyanyi2 kegumbiraan umpama di pinang ian somerhalder!.hahakhakhaka....

oh!bukak fb tengok sowg member aku neh..duk marah member aku sowang lagi...sebut suci muci bagai..ah!sudah...aku bosan gak tengok diorang nie gaduh sebenarnya..duk fikir ape patut aku wat...tapi tah..aku rase jalan pade kawan aku yang kene marah nie..better wat bodoh je..sebab kebenaran akan terbukti...=)

lagi...hmmm...satu je aku duk dapat pengajaran dari semalam sampai pagi  yang indah nie...kadang2 bile kite fokus sangat pada sesuatu yang menganggu hidup kite..kite xnampak betape dunie nie ade banyak yang belum kite terokai..

scene pergaduhan dramatik aku ngan angah+mak join gak tu dah sedarkan aku..betapa dunia have a lot to offer..pagi2..member aku nun di UUM ngah menjalani latihan palapes kol...aku xangkat sebab tinggal HP kat opis g dengar ceramah..huhuh..so bile kol balik dengar criter die latihan rase seronok lak...mana nak carik pengalaman survive jalan dari bukit wang ke UUM weh..no money..all u have is ur self n ur spirit tu live!aku rase kalau aku kene wat sume tu...i'll be stronger kot!..hkahakhak..anyway..thnx amat for sharing such a wonderful experience..gile kan ko kene jalan survive pakai t-shirt+kain pelekat+but seblah+selipar seblah...rase hidup cam pelarian +tebusan perang!..tabik toin2 wa kat lu bro!

so for today!.senyum tak perlu kata apa2! =D

p/s: 3 taun menanti last ko muncul gak ye sahabat!..jangan hilang lagi pliz!

2 comments:

Cik Aish said...

da syum2 tu, apa lg banje la nasi kandar ! haha

Asyieq-iN Rkey said...

muhahaha..cik aish!kepci la..up sket!..hakhahk