geng budak slumber

Tuesday, September 20, 2011

citer tak bape nak basi

assalamualaikum n peaceeeeee...=D

(sekali lagi sile bayangkan aku sengig samapi nampak gigi sopek)

pagi2 mak dah majok ngan aku pasal lupe iron baju die...ayat tacing je..adeh....=.=' sori la mak..lupe bukan sengaje....

masuk opis..lepak2 wat keje sket..tetibe datang sorang akak suh pilih cawan plastik comel2...hadiah join perbarisan hari kemerdekaan+hari malaysia 16/09 ari tu..hehehe...ok...apejadah mende mongok camnie nak citer?kehekhek..ce korang tengok tulisan kat pembalut adiah nie tulis ape..

nampak?ANUGERAH KONTIJEN TERGLAMOUR!

i read dat n i was like...HAHAHAHHAH...see..aku guna capslock maksudnye aku ketawe kuat2 tau?takdir menentukan i glamour seantaro dunie u..kehkehek...*pang pang*
 (efek bunyi lempang doblah tangan kerana terlalu perasan)

spot me!!!heheh...saje2 bajek retis nak hide name opis an?

jejakos yang pemalus(read pemalu)

akak2 yang sporting gilos

tipikal sambutan merdeka n hari malaysia...nyanyi lagu negaraku bla bla..perutusan menteri besar pahang bla bla bla....siap ade anugerah kampung cemerlang..kehkehke...hantam la labuuu....ari yang seswai kalau nak bajek2 oreng puteh nak tan kan kulit...panassss..=.='

pape pon mak aku la orang paling bahagia ari tersebut pasal takyah masak makan tengah hari..nasik ayam untuk manusie2 yang terlibat perbarisan banyak lebeh..sekali aku bawak balik 8 bungkus settle!kehkehke....

sebelum aku menamatkan entry citer tak bape basi nie...aku nak tujukan lagu nie khas untuk MR.ROCKERS yang marah kat aku....dengan ucapan....orang merajok tidak comel!=p



kbai!

p/s: hmm..kadang2 malas nak reply mesej or even pegang hp pon...ada masa orang yang kite happykan n tenangkan ati takleh wat kita rasa tenang ati n happy...memang susah nak carik orang yang mampu menenangkan hati aku hanya dengan dengar die ketawa..=.='





3 comments:

aleen aiden said...

woahh,ade join perbarisan hari tu?awesomenye!

AsyieqiN Rkey said...

hahahahha..haruslahh~~~

✿Dear Yayah✿ said...

waaaaaa..tahniah la kak..hehe