geng budak slumber

Friday, September 9, 2011

JaTuh Cinta PaDa LuasNya siSi dUNia

assalamualaikum n peace yaw!

this is the other side of me...the serious one...

masih cuba mencerna cerita seorang teman...manusia terlalu complicated..ah..biarlah..

aku tak penah suka bace novel tebal2...kisah cinta berjela2...bagi aku...novel terlalu cliche...balik2 kisah cinta dengan happy ending yang leh dijangka

sama macam movie...seriously aku lebeh prefer sadis punye ending..tak caye tanye member2 aku..ape reaksi aku tiap kali abeskan masa marathon movie kat lappy bila ending movie tu terlalu cliche...happy ending..hahah..tah napa..mungkin bagi aku..realiti hidup tak akan cam tu..i mean..tak selalunya camtu...

aku sukakan keunikan...

indie style..apa yang aku faham tentang dunia indie?dari sisi aku..dunia indie yang aku kenal..lebih pada music..karya lagu yang di hasilkan unik..di luar kotak...lebeh realiti n sangat catchy...

kalau x.xkan fynn jamal leh feymes ngan lagu2 unik die..eh?fynn jamal indie?betoikan aku kalau aku sangat noob..seyes aku maseh cuba mengenal sisi dunia yang satu nie...dunia yang aku rasa agak low profile..humble

tak penah lak aku tau...penulisan indie tu wujud...n aku mula mengenal..=)

tak suka pada novel?tak lagi...kalau novel 2 unik n tak cliche macam yang de kat buku fixi...ngan muka surat paling banyak pon 300 lebeh..n jalan cerita yang berbeza dari kebiasaan...aku rasa jiwe aku di penuhi ruang kosongnye..

(tengah berangan nak beli sume buku kat situ ngan duet elaun yang khabarnye kerajaan nak bagi..>.<)

sambil2 tu aku cuba mengenal UYA Distro kehkeh...(ohmai..dah tak serious plak)

pelik ke kalau aku lebeh suka buku camnie dari sepasang baju baru?hehehe..

hari nie...waktu ni...sumpah aku katakan..aku sudah jatuh cinta pada dunia baru aku...

kalau musibah tu tak berlaku..aku tak akan aktif blogging..aku tak kan explore macam2..sebab otak aku terlalu fokus pada 'beliau'..tah kenapa aku macam tu dulu...

terima kaseh tuhan kerana bagi aku peluang nie...

ah sudah..xkan jumpa mende camnie pon aku eksaited?

tak tak...the points is...aku syukur aku dapat pandang dunia aku lebeh luas lepas aku kenal sume nie...=)

p/s: sape praktikal kat pejabat kerajaan..g lawat laman web JPA..atau tekan link nie n bace surat tu pastu print..pastu bagi kat pegawai korang okeh?>.<

KERAJAAN NAK BAGI ELAUN RM15 SEHARI BEB!!!



3 comments:

cik sakura said...

rm15 sehari..wah..boleh belanja cik sakura heels..hehe..gurau je..

AsyieqiN Rkey said...

hahhaa...heels cik sakura mesti mahal kan...wahaha..xmmpu nk blanje..heels barbie doll leh la..ehhe

H.J said...

peminat tegar novel eh??haha