geng budak slumber

Tuesday, September 6, 2011

KeTuK2 keYBord

assalamualaikum n peace yaw!

sebenonyeee..tak de mende ilmiah nak hapdate pon...

nak bajek cun tayang pic raye terasa cam menyampah lak kat diri sendiri kang...ehhe...

so xde mende nak wat aku g jawab quiz watak dragon ball kat fb..haha(nampak sangat takde keje)

dann aku dapat watakkkk..

kehkeh..bezeetaaa tu wehh...heheh..

actually aku citer bukan ape...sebab terasa description yang result tu bagi cam kene atas batang idung sendiri..=..=

You're Vegeta, the prince of all Saiyans. You probably make a horrible first impression or two, but when people get to know you they begin to understand your passion towards what you love and believe in. You work hard toward your goals and won't take "no" for an answer. You most likely have a problem with authority and are perceived as rebellious. While you may seem selfish, when it comes right down to it you're willing to sacrifice yourself for what you love.


huhuh....ayat last..>.<

hmm..bila nak start wat report nie...praktikal dah nak abes ujung bulan..=.='

ok..sebelum menamatkan entry...nak tepek gakk..xkire!

hehe...ramai tak caye aku la kakak sulung sebab adek2 aku besar2..>.<
(yang tengah adek angkat)

xcaye?

see..adek paling kecik yang sangat tinggi

adek no3 yang sedikit lebar >.<


ok..adek no2 yang sudah manyak misai+lebar serta lebeh tinggi

motip?!saje nak tayang pic raye..hahahhaha..boleh benci kat diri sendiri yang pasan cantek skang!


okbai

p/s:thnx kerana menambah keyakinan diri aku akan ke-awetmuda-an diri ini..*perasan tak abes*

p/s: baru pas order kitab terfaktab+awek chuck taylor..gile tak sabar nak bace!



3 comments:

cik sakura said...

cantik baju raya..sama warna dgn cik sakura..

A i n n u r said...

merah tuuu~ >.<

cun2 ^^

AsyieqiN Rkey said...

cik sakura:wahwah....same?/mst cun jugak nie...>.<

ainnur:kan?kan?nseb tak kene keja lembu