geng budak slumber

Wednesday, August 3, 2011

aNaK bUaH vs MaK taTak?

assalamulaikum n pagi kwn2..=)

again...nyaris tak bangun sahur!ape masalah aku pon tataw..masa kat uum tade masalah pon..haihhhh...malam tadi sekali lagi di serang lelah..fine!kene kurangkan makanan berlemak n wat senaman ringan sket....=.='

dalam minggu lepas sepupu aku 'mak buyung' udah bersalin...baby gugurl lagik..tehehe...maka kerjaya aku sebagai mak buah..eh?mak sedare tak bertauliah akan berkembang pesat....heehe...

tapi sayang..aku belum berkesempatan nak g tengok..maka melihat status FB sepupu sebaya aku nak g tengok anak buah kitorang tu dengan jayenye aku mengeluarkan arahan mandatori suh amik pic n upload dengan gagah kat fb....

hye..nama taye Nur Dalily Auji....=D

Auji with her sista...Nur Damia Amani...

tomey tak shaye??tehehe

pic2 tersebut telah di rompak dari fb2 mereka...eheh...ari tu mak aku dah g tengok new born baby tu..katanye si mia amani nie duk tanye aku..."mak tatak mane??" dem!nie keje mak die la nie..sebab family belah ayah aku ramai sangat along..maka nak beza2 mak2 kami panggil la beze2..cucu sulung di panggil..long yeah,mama damia nie..along pok..(jangan tanye aku nape die di panggil begini)...sepupu sebaya di panggil ayong n aku kakak...kakak+dapat anak buah=mak kakak? ko memang ayam along!hahahah

sebab mia amani nie pelat2 ubi(wahaah...>.<) maka mak kakak=mak tatak...dah bunyi mak katak pon ade...adush..=.='

naseb baeklah kanak2 ribena shomel panggil aku cam tu an...redho je lah aku..tehehhe...pape pon congrats to pn.along pok a.k.a mak buyung yang udah meletops...2 gugurl senang le mama nak suh wat keje umah nanti ye dak?dah besa jangan berebut barang make up ngan baju mama sudahhh...=p

p/s: semalam dengar mak aku on the fon dengan along pok katenye nak buke same ahad depan..aku konpius...die pose ke?bahhaha...takpe2..at least aku leh tengok Auji...(ke aku salah dengar?hmmmm)


3 comments:

petuapakar said...

selamat berpuasa

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Nurasyiqin said...

hai my twins name..he2..pic mia amani tu cam mia sara lah..btw thanks polo cikin..cikin polo ikin juga yer??=D

Asyieq-iN Rkey said...

syiqin:HEHE..yaa..twins..

mia amani cam mia sara?ehhe..kan?kan?