geng budak slumber

Thursday, August 25, 2011

MorNing giBBerisH

assalamulaikum n peace yaw!

pepagi dah menyumpah helikopter kaler merah ade tayar tuh(bas) asal aku awal ko lak nak lambat kan...fine!ok mood aku sangat baek hari nie..peace..=D (sengeh nampak gigi sopek)

bukak fb  dapat quotes nie kat blogger otai kesayangan ramai yincek zack zukhairi...

"just when questions seemed endless,it suddenly became clear. you came not to love me but teach me how to love. then you walked away without  any idea how much i've learned and how much it hurts.."
(blog realiti konspirasi zack zukhairi)

perempuan baek untuk lelaki yang baek....=.='

sorry..tah nape aku dengar ke bace ke kata2 perempuan baek untuk lelaki baek nie..mesti aku akan mencebik kan bibir..mungkin aku teringat orang yang cakap mende nie..maybe...

xde mende sangat pon aku nak ulas sebenonye...cume ade mase...aku rasa menyampah....

apa yang kita nampak luaran seseorang belum tentu dalam hati tu same...

sebagai manusia biasa...aku prefer...someone to love the ugly me..so i can reward with the beauty of me...expect less from me..so i'll give more...ye dak?

ah!start dah kelaut aku neh..tak pe kan?name pon gibberish..

aku pon tak tau mana hala tuju entry nie sebenonye..hhehehe...ok sebelum aku stop..aku nak tanye korang..

agak2 pahal eh kakde gelak sampai mengalir air mate tengok pic aku nie?hmm

ok bai..

p/s:ok!taun nie raye..aku nekad recycle je baju yang ade..seyes aku malas nak raye...serious nie!


8 comments:

Edy Zaidi said...

haha...nak tergelak jugak..:p

cik sakura said...

mood ke laut juga hari ini..

AsyieqiN Rkey said...

edy:y?y?tlg la wat sy paham nape anda gelak...

cik sakura:xpe..mood ke laut..lepak tepi laut best jugak nie..=)

CikNyz said...

Assalamualaikum..lama rasenyer CikNyz tak jenguk belog ni… maaf sbb CikNyz bz dgn kije ..dikesempatan ni CikNyz nak ucapkan

Selamat berpuasa & Selamat hari Raya
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya.html

ikuti jugak entry pasal Gunung kinabalu dari Part1-Part 4
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu.html

ZULLKHAIRI said...

HUKHUK....

AsyieqiN Rkey said...

zullkhairi:dah knape pulak??

A i n n u r said...

hehe.. comey ! :P

emmm..hati budi & akhlak kite mencerminkan peribadi luar dan dalam.. akhlak tu perbuatan spontan yg biasa kite buat.. contohnye ; bila terkejut & melatah.. kite sebut Allahuakbar atau mencarut or whatsoever.. tu menunjukkan akhlak kite..:)

memang janji Allah pmpuan baik tuk lelaki yg baik..

jgn risau pda pndgn mata manusia.. ALlah maha mengetahui isi hati kite..:)

AsyieqiN Rkey said...

ainur:wahh panjangnye komen..=.='

setuju sgt..>.<