geng budak slumber

Thursday, August 4, 2011

raSa

assalamulaikum n evening kwn2..=)

sume owang g meeting..tak banyak keje leh wat ari nie...agak bosan...baru pas delete satu entry aku wat semalam....tah!...rasa tak best publish entry tu...bek padam je...

2 3 ari nie asek dengar lagu nie..adek aku dengar..radio opis pon asek pasang...cam best lak an..=)

DI SAAT AKU MENCINTAIMU (with guitar chord)


Intro: Am Em F C Dm Am F E
Am Em F C
Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi Di saat aku mulai mencintaimu,

Dm Am F E
berharap engkau jadi kekasih hatiku, Malah kau pergi jauh dari hidupku,
Am Em F C
Menyendiri lagi, Menyendiri lagi, Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Dm Am F E
Tak pernah ada yang menghiasi hariku, Di saat aku terbangun dari tidurku,
Am Dm G C F Dm
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,Kan ku katakan padamu,
E
aku sangat mencintai dirimu,
Am Dm G C F Dm
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,Kan ku katakan padamu,

E
aku sangat mencinta
Am Em F C Dm Am F E
Am Em F C
Menyendiri lagi, Menyendiri lagi, Di saat kau tinggalkan diriku pergi,

Dm Am F E
Tak pernah ada yang menghiasi hariku, Di saat aku terbangun dari tidurku,
C#m F#m B E A F#m
Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini Maaf ku telah terbuai,
G#
akan indahnya cinta
C#m F#m B E A F#m
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu Maaf ku telah terbuai,

G#
akan indahnya cinta
(sumber lirik+kord)

saje aku letak kord sekali sebab aku tengok search keyword kat stats ari tu ade yang cari kord guitar..hehehe...aku baru belajar je men gitar..belom pandai laa...=)

pape pon enjoy!!

p/s: lastly mak decide taun nie kaler merah!yeahhhh

3 comments:

roq said...

woahhhhh! pandai main gitar ek?

singgah2 la sini :)

Nurasyiqin said...

besnyer men gitar..leh wat band lepas nih..hehe..camna nak tahu search keyword tuh??

Asyieq-iN Rkey said...

roq: baru belajar je..bunyik cam hampeh..hahaha..

syiqin:tgk kat dashboard..then stats..then tekat traffic source...skroll kat bwah skalik ade...