geng budak slumber

Saturday, August 6, 2011

KaLut

assalamualaikum n tengahari kwn2..=)

ah!aku rasa cam dah wat entry sampah last nite..ye..aku menulis dalam keadaan sangat kecewe...sangat2

pas subuh tadi aku tido...fine..most orang pon tido ape aku sebok sangat nak citer neh?hheheh..peace yaw!aku baru bangun+mandi...tu pon pasal aku dengar mak aku duk pasang sa re ga ma pa lil champs tuh..so duk dengar  hindustani nyanyi2..aku rasa cuak lalu bangun...bese kalau hindustani duk melalak sakan nie tengahari je...(panggung sabtu tau?) bingkas aku bangun..tuuuu dia penangan saket hati..(alasan nak bangun lambat yang mantap=.=')

malam tadi mimpi bonggok lagik...mungkin sebab aku maseh fikir mende yang aku tak patut fikir...

seriusly...i'm not agains marriage...atau relationship antara gurl+boy bla bla bla..tu fitrah kan..mana mungkin aku lawan fitrah manusia sedangkan aku pon manusia bukan penghuni venus...

dalam aku duk cuba tenangkan hati..boleh lak nampak lagi ade yang upload pic aku freehair..sabar je lah..=.='

mungkin salah aku jugak...=.='

mungkin die fikir aku tak kesah...*sigh*

aku  harap die tak terasa bila aku mintak padam...

mungkin aku patut duk diam2...doa lebeh2 sket bia tak merabak lagik...

p/s: ade peserta imam muda datang masjid karak ari nie..oh yeah!!!

9 comments:

Qaseh dalia adelia said...

emm sabar keyh

kemey said...

mcm2 ek yg jadi lam idop kite..hehehe cmne bole mimpi tu

Asyieq-iN Rkey said...

qaseh:maseh bersabar nie

kemey: banyak sangt pk agaknye

sekamar rindu said...

salam..

banyakkan sabar....

Asyieq-iN Rkey said...

insyaalah..=)

H.J said...

sabar...imam muda mana tu?

Asyieq-iN Rkey said...

H.J imam muda asri kot...tak sure sbb cume dgr suare...

cik sakura said...

sampai terbawa dalam mimpi..xmo2..jangan kenang sangat tau..mana tau kenangan itu akan selubungi hidup kita..nak gembira pun susah..

Asyieq-iN Rkey said...

tu la pasal cik sakura....xpe2..ngah try sekuat hati nie..=)