geng budak slumber

Thursday, August 4, 2011

muNgkiN

assalamulaikum n pagi..=)

2 3 ari nie..ade 2 3 mende yang wat aku rasa agak annoys..maybe dugaan tuhan nak tambah pahale..maybe...

hp aku gedik2 plak...lappy pon same..haihhh...nak wat camne barang dah pakai bertaun wajiblah kalau die merengek ye dak?

mungkin nak mintak ganti baru...

memandang ke dalam poket yang separa kempis tajam2...menginsafkan aku..bahahha....sungguh tak sabau nak abis prektikal tak bergaji nie nak 
kejemacamoranggilelalumengumpulharte...hahahha..perkh!!boleh bace ke tu?

blackberry playbook( google image)


samsung galaxy tab (google image)

tah nape aku rasa 2 mende nie lebeh hensem dari ian somerhalder! bhahahha...

pic-google...edit-sindirik!

xpe...sabar tu separuh daripada iman....walaupon separuh je...xpe...janji ade jugak dari takde..atau mungkin

munggggkinnn...aku wajib beli murtabak berbuka kang....sebab dah 3 ari teringin...hahahahhaaha....=p

p/s: lelaki yang join contest "remaja popular online" yg memerlukan like yang banyak utk menang dan berlagak urban+perasan hensem ala2 k-pop+bajek ramai pompuan minat = bukanlah lelaki yang patut di buat laki bagi aku...bahahaha...




4 comments:

mykhalis said...

jelesnye orang nak pakai tablet mahal2 nie.. kena pose setahunla kalau nak merasa.hhee

Asyieq-iN Rkey said...

hahaha..tengok mampu laaaa....haha..nak beli kite pose pon lom tentu dapat

cik sakura said...

xpe..nanti kumpul duit banyak2 ye..tapi jangan sampai ikat perut pulak..bila dah keja insyaallah boleh beli..lagi canggih..

Asyieq-iN Rkey said...

cik sakura: baek cikgu!..>.<