geng budak slumber

Tuesday, August 9, 2011

seMangat daN dUnia bLog

assalamualaikum n pagi..=)

alhamdullilah masih hidup..

masih boleh menaip di depan lappy kesayangan..menaip..delete..menaip..delete wat aku rasa bodoh..cuba nak cerita kegembiraan berbuka ramai2 ahad lepas tapi entry langsung tak de soul..

semangat nak menulis macam hilang...deyyy menachii!!what happennn???

last2 entry tu terbiar dalam draft..esok2 je la aku sambung..

google image


blog...aku mula dengan minat..nak share tentang hidup..tapi aku teruskan dengan rasa kecewa...

dunia blog luas..bagi aku lebih luas dari dunia sebenar...dan ada masa lebih jujur dan hakikat...ada masa aku rasa..membaca blog cam kenal isi hati seseorang yang tak penah ko jumpe pon...and its truly interesting

walaupon adik aku gelakkan aku...n asek cakap aku wat keje tak berfaedah..aku hanye senyum senget2...sebab die tak kenal dunia blog macam aku kenal dunia blog...

walaupon pakcu aku kata..blog suke sampaikan bende yang tak betoi..aku senyum senget2 lagi..sebab bagi aku..dia juga tak kenal dunia blog macam aku kenal dunia blog...mungkin aku bukan blogger hebat...tapi dunia blog banyak sekolahkan aku tentang hidup..selain pengalaman...aku belajar hidup orang laen..

ada masa blog tempat aku zahirkan apa yang aku tak mampu zahirkan dalam dunia realiti..kadang2 sebab aku terlalu takut...kadang2 sebab aku terlalu lemah..dan kadangkala..sebab aku terlalu malas nak bercakap...paling tidak aku lega..ye dak?tapi paling best bile aku mampu wat orang ketawa dengan ape yang aku tulis...=) walaupon tak selalunya

sedang membaca blog seseorang dan mencari semangat untuk terus merepek dengan slumber..haihh..haihh..haihhh..

p/s: nak wat list target untuk perubahan diri...alang2 ramadhan kali nie ditakdirkan berbeza...biar berbeza sunguh2...

5 comments:

SITI NOORNADIYANA said...

setuju! tak sume blogger yg sampaikan bende tak betol. byk lagi blogger yg best2, tak lokek kongsi ilmu, yg buat org gelak. jom same2 b'happy blogging! :)

Asyieq-iN Rkey said...

yup2..=)

cik sakura said...

tengah membaca entry qin yang ni dan seterusnya..hehe

H.J said...

suh pakcu berbelog skali la..haha

Asyieq-iN Rkey said...

cik sakura:time kaseh sudi tepek bijik mate..hehe

H.J: dah suh dah die malas..haha