geng budak slumber

Wednesday, August 3, 2011

MimPi

assalamualaikum n evening..=)

tah nape aku teringat nak tulis nie tadi..

2007
Dalam kelas..aku F6 mase tu..masih seorang gadis yang sedikit naif dan mempunyai sorang bf yang baek hati..bhahahha..(ape ko ingat aku tak comel tak laku..pehliz!!agagag)


bahaha..fine!aku tak comel aku tauuuu...

lepak..takde keje dalam kelas..cikgu pon tak masuk..borak ngan member2...

meja kat belakang memang feymes..nak wat camne...meje aku depan meje cekgu di rompak oleh sorang mamat mase tu..ye!mamat smart-lah-sangat-aku-rasa masa tu

pelepakan itu turut melibatkan mamat smart-lah-sangat-aku-rasa tu sekali..die parking betei2 depan meje aku..tengah borak2 tetibe...............

die tengok aku.. die tarik spek aku....slow2...then cakap....

"haaa...comel kan camnie"

aku?dem!=.='

hanya mampu sengih kambeng..sebab diam2 aku memang ade syok sesikit kat die...bahahha..cipan!

die antara classmate yang bijak+smart2+bersih+wangi masa tuh!ok dem..aku terpuji lebeh..=.='

dak2 klas aku memang nakal2 sume...tapi die nie laen sket..mungkin sebab tu...die nie menjadi saingan aku masa upper 6 rebut no 4 ke bawah dalam kelas...tapi last2 masa STPM aku mendahului die..gagagag..perlu ke mention?>.<

tambah lak dengan wangi..haihhhh...ngan kulit yang tak bape cerah+kemas+bijak...cukup pakej dah nak sign in akaun "bakal laki aku"..wakakkaka


aku masa last sem kat UUM..tehehehe

ok...akibat scene bangang tersebut..aku mula bermimpi..alangkahhhhh..kalaulahhh...bestnye kalauu..dan berbagai2 lagi kata2 angan2 yang lazim di gunakan....tapi aku tau..aku cuma bermimpi..

sampai satu saat. tah mana tuahnye tuhan nak bagi...mimpi tersebut menjadi kenyataan...tapi sayang..hanya untuk sementara...err...3 taun sementara ke?ah!bedallah

biasalah...tiap kali kita bermimpi di malam hari..nak tak nak..rela tak rela...kita kena bangun jugak dan menghadapi realiti hidup yang sebenar esok pagi..

dan aku? dikejutkan bangun selepas bermimpi selama hampir 3 tahun...ye..MIMPI NGERI aku kire...mungkin

so..akhir kata dari aku....kalau pandai bermimpi..pandailah tanggung risiko..jangan kuat tido bulan pose neh!makhruh........hahah...dannnnnnnnnnnnnn...



apam dot2 nie sedap korang tau tak!...
(mieza bawak balik ari 2...100 biji=RM20..berbaloi2)

p/s: mungkin aku terkurang makan sahur tadik..sebab tu kurang siuman...wakakaka..=P


5 comments:

cik sakura said...

3 tahun ye..sabar byk2 qin..dah jangan bermimpi lagi..hehe..nak kek tak..

Elih Japahar said...

admire ke ni?..sebab wangi masa tue? ahaha...

H.J said...

yang dalam gambar berdiri tu ada fb tak??haha

Kancil 8349 said...

nasib kurang kalau ndak ada langsung macam mana tu...heheeh gurau

Asyieq-iN Rkey said...

cik sakura:yup..nakkkk!!kek ape??

elih:yup sebab wangi+kemas+bijak

H.J; ade2 name die siti mashitah

kancil: ye betoi gak..klu takde mmg kebuluran..