geng budak slumber

Tuesday, August 16, 2011

letiH..BoSan

assalamualaikum n sejahtera kwn2..=)

ok maseh mampu letak smiley..

izinkan aku melepaskan lelah hati...

aku tak leh nak salahkan kawan aku bile asek tanye pasal ex aku...sebab kami penah satu kelas(aku ngan ex), punya kawan yang sama n citer aku ngan ex aku memang most member tau..member form 6

sometimes i wish i never know him....i don't even wanna know him..or ever involve with him..

fb leh plak tayang status taun lepas..memang terbaek ah...skali lagi nak marah pon takleh...jadi aku rasa sangat letih..bila aku cuba elak suma bende yang de kaitan dengan die...tapi asek nak muncul...orang asek tanye..so aku biarkan perbualan aku  ngan member tadi kat wall fb tak padam...biar sume orang bace..biar!

"aku tak kesah kalau aku tak kawin pon"

aku dikatakan putus asa bila mengeluarkan kenyataan ni..hakikatnya aku bosan membazir masa...seyes aku bosan

fine...korang leh cakap aku trauma sebab aku memang trauma...tapi aku tak menolak andai muncul insan yang mampu menerima apa ada nya aku satu masa nanti..tapi perlu ke aku berharap sangat like...

"kawan nie dah kawen..kawan tu dah kawen..aku bile lagi..sobs~~sobs~~"

well come on!....aku ada 2 orang adik yang masih memerlukan aku...aku ada impian yang hampir kandas kerana kelemahan diri sendiri...perlu ke aku jadi macam princess yang terperangkap di menara menanti putera menyelamatkan aku?perlu?sedangkan aku mampu selamatkan diri sendiri?aku maseh perlu biarkan mak ayah aku tengok hasil perlaburan beriban2 diorang hantar aku belajar sampai ke utara...untuk sekeping degree

jodoh kerja Allah...aku faham kita perlu usaha...sape kata aku tak usaha...berkawan dengan macam2 orang tu bukan kire usaha cari mr.right ke?

ingat aku suka ke nak citer betape kecewenye aku..langsung tak...ingat aku suka ke camnie?langsung tak...

bak kata mak aku...hidup tak semestinya bergantung dengan lelaki...alhamdulillah kalau Allah takdirkan aku punya jodoh..kalau takde...aku masih boleh idup happy dengan cara laen..

well..hidup nie terlalu singkat untuk di bazirkan macam tu je hanya kerana aku tak punya teman hidup..

the world have a lot to offer...

p/s: aku harap dengan membiarkan perbualan kat wall fb tu..tak akan ada lagi yang tanye...rasa aku yang menangung korang tau ke?

2 comments:

H.J said...

janngan jadi puteri yang tunggu putera tu..tak de pekdah..haha

AsyieqiN Rkey said...

mmg pon