geng budak slumber

Sunday, July 17, 2011

ahAD

assalamualaikum n evening kwn2..=)

ujung minggu..ape korang wat?dating?lepak ngan family?nice life rite!

malam ahad aku agak suram...duduk berdua depan tv ngan mak...membuka sejarah lama buat aku membanjir depan tv..ye..sakit tu masih rasa...tah camana boleh terbukak criter lama...lama?tak lama mana pon...baru 5 bulan lebih kot...

ari ahad memang untuk family..sume pon cuti kan...g melawat my baby bro kat hostel sambil bekelah was heaven..yelah aku ngan die rapat..actually...all my siblings memang rapat....don't suprise if i say..kadang2 aku jalan pegang tangan ngan my baby bro..n angah selalu cium kakde aku....tu yang mak ayah kitorang pupuk...tapi kalau begaduh..ahahah...begaduh gak...tapi tak lame la...

my entry sounds boring kan...ya rite...i'm not in a gud emotional condition...erk...macam slalu je aku merabak camnie..dem!

prektis gitar wat jari2 aku sakit...adeh..nie la padahnya cita2 tinggi sangat kann...but...i had promise myself that i wont give up..aku nak blaja sampai pandai...ape gune adiah besday dari angah nie kalau aku tak blaja maen sampai pandai..lagipon aku memang nak sangat maen gitar since i was in school..

hmm...bored...bored..bored....

p/s: maybe dis time i need to chicken out so that i wont get hurt

2 comments:

Tirana said...

Kak Tirana kalau boring, berbaring atas katil, baca buku..hehehe

Asyieq-iN Rkey said...

good suggestion...tapi tade buku nak di baca...buku f6 adek ade laa...hahaha