geng budak slumber

Friday, July 22, 2011

mEraBan teBeng KuasE DUe

assalaaamualaikum n guddd moningggggg kwn2..=)

oh!hari yang cerah adalah hari yang seswai untuk meraban tebeng tahap cipan nak beranak...dem!ape aku merepek!

pagi2 angah aku dah memekak...adey..sejak bila lak mamat nie bangun pagi aku agak konpius di situ...suh aku bangun sarapan..apejadah adek aku neh...ko lupe ke bro!..aku takleh sarapan pagi nanti jadi penunggu jamban dow!hakhakah...rajen bebeno die pagi nie..mungkin semalam berjiwang sakan ngan awek die...mungkin..siap kua beli nasik lemak n goreng telur untuk sume owang..magic gile..@.@

aku yang dah lama tunggu masa nak menganjeng die atas sebab die suke menganjeng aku...bangun dengan taek mate lom cuci..amik hp..dannnn

sorry pic ce haram sket...

Dialog:
aku:ngah2..cepat ngah..aku nak amik gambo ko nie...
angah: ok..(sambil wat peace)
aku: mak bukan slalu angah masak mak..fuyooo..(cakap ngan mak aku yang duk blakang aku..sambil kesat taek mate...wakakk)
angah: ampeh ko kak!
mak: hahaha..(hanya mampu ketawa)

hahahah...sebab aku terharu gile die gorengkan aku telur..soo aku tapau je nasik lemak tu g opis..tengah ari kang la aku makan ye...

kesengalan hari ini diteruskan bile contact lens aku wat hal xnak lekat kat mata...dah hamun sangat..aku amik keputusan nekad pakai spek je g opis...lantak ah nampak nerd ke...cam cikgu bahase inggeris yang garang ke..aku tak peduli lagi..ehhehe

sedang meng-cover bibir yang terlalu sexy..wakakka..>.<

sampai je pakcu aku..ok!jom g opis!sambil dengar sinar pagi..pakcu aku memang suka sangat dengar sinar pagi...melalak2 lagu pohon cemara ke ape tah tadi ngan pakcu aku sambil suh die kejar traffic light nak dekat merah..hehehe..sambil menyumpah2 kete depan lambat sangat..hehehe...nie la jadi setiap kali sehari selepas aku merabak kesedihan...situasi bangang akan terjadi..ehhe

tetibe ngah sedap dengar sinar pagi...dj tu kate.."so mari kite dengarkan lagu rayuan di puncak genting nyanyian alleycats"..dem!aku gelak bhai!...aku cakap kat cu aku..tak penah tau pon lagu nie ade..hahaha...lalu sebab aku nie memang suke wat perangai mangkuk ayun cap sotong...sampai je opis..on lappy...bukak fb..bukak youtube...lalu aku ponnnnn

hahahah...ayam tak perangai aku???kahkahkahkahak

hahaha..nie sebab aku kapel ngan die masa aku ngan die same keje kat genting lepas STPM dulu...hakahkahka...tah pahal aku ase aku sangat comel..erk!motiffff???????

maafkan lah kebangangan aku pagi ini...ngeh2..jom layan lagu neh...




muhahahhahah.....err...agak2 cukup dah nie nak cover line merabak cam budak lembik semalam kan?kn?aku ok...akku okkkkk..akuuuu okkkkkk...ehhehe

p/s: esok cuti!oh yeahhhh!!!!baby bro balik....hehehehheh




9 comments:

Mizfantagiro said...

hehehe..sy pun tak penah dgr lagu ni :p

Asyieq-iN Rkey said...

heheh..rasenye lagu nie kua zaman kite pon lom lahir lagi..ehhehe

Elih Japahar said...

1st time dengar lagu ni..best jugak lah :)

Asyieq-iN Rkey said...

heheh..eliH:kan?kan?best kan...hehehe

azam said...

:) posing buat breakfast ...hebat nih....hehehehe

Asyieq-iN Rkey said...

ehhehe..azam:adek saye mmg begitu..hahah

touya said...

telur goreng resepi paling susah nak masak .... aku layan lagu Chop Suey jer

cik sakura said...

xpnh dengar juga lagu ini..

Asyieq-iN Rkey said...

toya:lagu mende tu?hehe

cik sakura:kan?kan?lawak la tajuk die..tataw nape...hahahha