geng budak slumber

Thursday, July 7, 2011

CONTEST: KALAU SAYA DAPAT RM300

assalamualaikum kwn2..=)

haccccummm!...erk...asek bersin je pagi neh....adeh.....=.='
blogwalking kat blog yang menyinggah kat blog kecik aku nie telah membuatkan mata aku tertatcap lalu terkesima pada satu contest...aku jarang join contest..ehheh..sekalik skale join ape salahnye ye dak?


nak join jugak leh g tengok kat blog akak safra shukry ni ye untuk care2 nye...
tarikh tutup sebelum 15 julai 2011 ye kawan2...urup besau tu...ehhehe

keh..ape aku nak wat kalau aku dapat rm300?ehhehe..kalau aku dapat rm300 aku nak settlekan lesen P aku yang tertangguh akibat kebengongan diri sendiri...FYI aku tinggal nak test JPJ je...bahagian 2 a.k.a bukit n parking tiptop aku lulus...TAPIIIIIIIIII aku kantoi jalan raya..wakakakka..>.< kene gelak okeh!

n yang menambahkan ke-loseran aku apabila test bahagian jalan raya tu aku amik 2 kali pon fail jugak...>.<muke slumber tapi lampi ye dak?cissss...so maknenye test nie kali ke 3..wakkaka...malu siot nak ngaku neh..hakhakah..xpe..orang kate idup nie kene positip..gagal 2 kali xbermakne aku akan gagal lagi patbelas ratus kali..heheheh..so...memandangkan aku skang tengah praktikal n xde elaun sebab praktikal kat pejabat kerajaan  maka rm3oo tersebut sangatlah membantu...hehehe...xmau mintak duet mak....mintak akak safra la yek?ehhehhe..okeh...so kerana aku terasa cam nak bagi thrill2 sket..n supaya bila menang boleh kembang lobang hedung..maka jom kite rebut itu duit ye kengkawan...


hehehe..selamat berjuang..>.<

p/s: jasamu dikenang..hehehheh.....=p



4 comments:

Lulu Caldina said...

TQ atas ingatan tag ni.. ngee, lesen tak dapat lagi eh?? semoga bertuah, dan impian untuk dapat lesen tu akan tercapai eh.. amin..

Asyieq-iN Rkey said...

amin..hehehe...=)

HAFIZAL said...

wokey lah tu...gagal 2 kali je...kena belajar lebih lagi baru anda berjaya

Asyieq-iN Rkey said...

hah..betoi sangat dah tu...hheheheh