geng budak slumber

Wednesday, July 20, 2011

rezeKi BerGolek!

assalamualaikum n evening kwn2..=)

aku menaip entry ini dalam keadaan yang super excited...tangan terketar2 umpama di pinang damon salvatore!OMG!!!!!

pic:google edit: aku.
wakakak....>.<

ok berangan lebih...wahhh kiut nye my hero....dem!=.=' mula nak kelaut kan...tade3

ok duk merabak wat entry frozen heart then blogwalking meraban2....pastuh leh hp celcom aku berbunyi..jarang hp nie bunyi sebab xramai yang tau nombor nie..sebab aku baru je guna...ganti no digi (dem!tah bila aku nak buang nombor kapel nie..bodoh!)

ok..pastuh aku pon cam bese la..bukak mesej n glup!!..tertelan ayaq liuq!contact lens aku masuk habuk ke ape!!???

mesej tersebut berbunyi begini........

"you have reloaded RM50.your new airtime balance for 013902**** on 20/07/2011 is RM50.53 and valid until 08/09/2011"
sender:EASYREALOAD

WAKAKAKAKA....eh..terlupe tutup capslock lak..hahahhah!!!gile excited!

aku tak caye g try cek baki skali lagi n konpem sah!aku dapat topup free..wakakak..tapi masalahhhhnyeee...nombor celcom nie aku jarang gune..nak wat ape topup banyak2 nie an???

satu je harapan aku...harap2 tade sape mesej aku mintak ganti..hahahha..xnak bagi balik!wakakakka....=p

kedekut kan..hahah..ok!sape nak dengar sore merdu aku leh tinggalkan no tepon ye...hahahaha...

p/s: allah tak akan biarkan hambanya yang taat terus bersedih saat hambanya tak jemu memohon bahagia n cinta darinya..=)

4 comments:

H.J said...

share siggit boleh tak??hehe..ni no.nya..haha

Asyieq-iN Rkey said...

ahhaha...sengget je nak?18 henget aku leh bagi...hahahhha

BERT said...

wahh bleh plak dapat topap banyak centu??

Asyieq-iN Rkey said...

cik tweetybird...tah tetibe je topup tu masuk..balun je la...hahahha