geng budak slumber

Sunday, July 31, 2011

pEti Pos+tePi LongKaNg

assalamulaikum n err..moning kot?dah pagi kan..bahahah..=)

woh!rekod aku on9 dah tengah malam ari nie..coz today is sooooo damn fun!

semalam kui 3 pagi..my dearest bestfren mieza balik..kakak pada adik angkat yang mak aku jaga nie..ngan husband n her 2 lil princess....n sepanjang hari nie..memang mengile je ngan die...

tadik bersaksikan peti pos opis ngan tepi longkang aku,mieza n ogy which is also my bestfren lepak mengenang nostalgia lama....it was heaven walaupon kami cume lepak tepi longkang..hahaha...

segala kenakalan zaman skolah di bukak satu2..gossip2 adalah wajib..updates story sape dah kawin..sape dah ade anak...n the fun is...pacak sorang2 pasal kemerengan yang penah di buat zaman skolah...

kami bertiga memang sekepala dari skolah dulu..kami berlima sebenarnya..tapi lagi due orang sangat bz..so ade peluang lepak bertiga..si mieza sampai lupe..die dah ade 2 lil princess...bahahah..kesian mr.hubby die kene tido kan anak ari nie pasal aku kidnap mama diorang...huhuhu...

dari citer gosip bukak lak citer panjat pagar skolah..merempit tak berlesen masa raya..pengalaman hidup masing2 yang berbeza same2 di kongsi...memandangkan life masing2 dah tak same lagi...mieza dah kawin n got 2 princess..ogy skang keje partime kat 7e sebelum carik stedy job n aku still praktikal..

sometimes i just miss school time...we rockin' our world like nothing could break us down...we having fun like there is no tomorrow we should care about...we dream bout tomorrow like we live in a fairy tales without knowing how hard real life could be....

how fun kan?sometimes i just wish times will stop dat time...but its impossible kan...

pape pon..i juz wish..this frenship never ends..=) luv ya mieza...ogy!

p/s: pic tak leh tepek sebab aku wat perangai tak semengah kua pakai short pants...hahahha..=p

2 comments:

Heidi Shafiq said...

short pants tu.. fuyoh.. haha.. :P

Asyieq-iN Rkey said...

ceh...short pants paras bawah lutot la...ciss...itu je yg die nampak ye!