geng budak slumber

Monday, July 11, 2011

ReNoVatioN seCarA seRiusss

assalamualaikum n evening kwn2..=)

oyehhh..hehe..cam aku penah cakap..aku memang nak renobet(renovate) blog nie...lepas join segmen Ben ashaari ari tu..aku dah ubah manyak mende nak improve blog kesayangan aku neh...tulisan...setting komen n 2 3 mende lagik..cume ade yang tegur aku tulis panjang..hahah..sorry la weh..yang nie payah sket nak sekat..aku memang talkative...so tangan pon same je talkativenya...hahahha

renovation lom fully siap sebab aku nak tuka header..so untuk sementara waktu...header cenggitu je lah ye..hahah....ramai blogger otai pesan..kalau nak blog di kenali kita kene identiti..lagi bagus ade tagline sendiri..puas aku pk...aku nak wat ape..n lastly aku pilih.."INI BLOG BUDAK SLUMBER YANG NAMPAK SOPAN TAPI KUAT PERASAN"

ok sebab ape..sebab itu memang aku...nape nampak sopan?sebab sepanjang idup aku..memang ramai cakap mase mule2 kenal aku tanpa aku bercakap..means baru tengok muke..1st impression diorang ialah..wahh..sopan budak nie..anak sape la nie...hahah..okeh..itu pasan..tade2..diorang ingat aku nie sopan n pemalu...tapi hakikatnya..bila dah kenal...babun lebih pemalu dari aku..wakkakakak

tak lupa perangai perasan tak abis2..hahahhaha....renovation nie pon bertujuan untuk pembangunan kareer sebagai blogger dengan lebih seyes..(ok..statement ngengade!)mase mula2 blogging aku ingat mende nie just...sit depan lappy..merapek n finally u will become so damn feymes..berangan tak hengat kan..hahaha

but realitinya...jadik blogger pon perlu kegigihan dan kerelaan menambah power spek sebab kene tepek bijik mate jejalan blog...promo blog..carik kawan2...perah otak cari idea nak merepek, kejar trafik,maintain itu ini dan sebagaiiinyaaa...its not easy okeh!

see..panjang dah aku merepek...better cut the crap sebelum ade kecederaan perasaan berlaku..hahaha...tc bai!

p/s: actually aku segan bila korang kate blog aku comel n berciri kewanitaan..sebab kalau korang jumpe aku..konpem korang tepuk dahi..hahahahhah

2 comments:

nuruhuda_329 said...

udoh tukor hahahahaha;p

Asyieq-iN Rkey said...

hehehe..yaaa...tukar sudaaa...