geng budak slumber

Thursday, July 7, 2011

ReNoVatioN bY buDAk SeLseMA

assalamualaikum kwn2...=)

mengagah je aku mengkritik bagai tadi...ayaq idung meleleh2...hhaha..cis..xsenonoh betei ye dak?hahhaha benci betei aku selsema neh...thanx pade yang drop by n kritik blog aku ngan jujur...xde butt hurt pon aku..n hasilnya sedikit renovation telah dilakukan terutama tulisan...beso sangat ye ari 2...hehehe...nak wat cane..aku nie rabun..heheh...ingat abih kecik dah tu..heheh

actually aku memang nak renobet(renovate) pon blog nie...rase cam bosan je tengok an...terutama header tu..rase cam super mencapub letak pic muke tepek gitu..hkahakha...aku ngah tunggu assistant aku balik kg dulu..baru leh suh die wat kan header..heheh..nak tuka tagline skalik supaya blog nie lebih ber-identiti gitu..hehehhe...baru leh maju ye dak?

adeh....mate dah berair same cam idung...xdaye aku gini weh!...ade ubat laen tak selaen ubat spital untuk baek selsema...kot2 korang ade petue ke weh...malas la aku ubat2 dadah2 nie...bukan elok sangat kan kalau slalu makan...hehehhe...dah la..aku nak g becinte jap..wkakakkak....

tc bai!

p/s: nak minum milo!

1 comment:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum semua...Jamal ziarah tuan blog ye...

Entry Terbaru... SIAPA NAK JADI PROTEGE JAMALUDDIN.NET