geng budak slumber

Thursday, July 21, 2011

meRaBan tebeNg

assalamualaikum n afternoon kwn2..=)

dah makan?aku baru lepas..ari nie lunch aku cume bernilai rm2..hahah...pandai tak aku jimat???ngeh2...tade slere nak makan nasik aku bedal bihun singapore je..balik kang la redeem melantak tak hengat..ekekek

sangat excited bile berjaya mengedar surat meeting esok kepada orang yang aku tak kenal pon..kahkaha...noob gile aku pusing opis sambil tanye mana satu pemilik nama yang patut aku jumpe..siap bawak nota kat mane department diorang..n leh wat muke bangge kembang lobang hedong bila opismate tanye..dapat anta tak..

lalu dengan bongkak aku angkat2 kening...."'see the leg maaa"..wakkakaka...riak nak mampos padahal edar surat je pon..tade kaitan langsung ngan HR...wakakaka

tadi BW sambil kepala tintong pening2 lalat..stop kat blog cik ieka..aku tak jumpe dah entry die kat dashboard tadik...pasal cik kotex..hehe..kotex ade wat online game..ke contest ape tah..aku bosan nak mati aku gedik la g maen..kalau korang nak maen gak tekan sini 

game tu tak mencabar minda pon just jawab soklan pasal kewanitaan.kalau korang laki aku saspek la kalau dapat jawab soklan tu..mungkin korang nie pakar pompuan..kaki pompuan ataupon dokter sakit puan..xpon korang nie laki orang..hah!konpem leh jawab...hahaha...then maen2 game to last result die akan bagi keputusan personaliti korang berdasarkan baju yang korang pilih untuk cik K neh..aku punye dapat.........

seorang yang tenang..kamu pandai menilai semua sudut pandangan dalam membuat sesuatu keputusan

aku sengeh senget seko2 depan lappy..yakah?cam takk je...so layan je lah kan..pas tu le lak daftar untuk dapat e-book tentang gadis..aku daftar2..download buku tu saje2 gatal nak gak tau ape isinya...waaa...sangat berguna..walaupon untuk gegurl umo 23 cam aku sume ilmu dalam buku tu aku dah ade dah...ehhe..tapi aku download atas tujuan tertentu..yaa!!!

sebab aku ade adik pompuan yang baru darjah due yang mulut murai banyak soal..aku rasa e-book tu seswai untuk die bile die dapat 1st period nanti..so dapat lah aku melarikan diri daripada meng-explain bebanyak kat die..wakkaka..cume kalau ade mende yang die tak paham tu mungkin la kene explain sket kot..bijak tak aku?hehe

kalau korang nak tau isi kandungan buku tu sile download sendiri..hahahhaha

gile aku memang suke meraban tebeng bile kepala tak bape nak sehat...hakhakha..cepat le balik..aku nak pengsan atas katil xnak bangun dah..pening wooo...dizzy2 dah ngadap lappy ni..ngenang kat opis je nie...kene la jage kesopanan n kesusilaan aku..heheheh...

p/s: agak2 sex education tu memang perlu ke untuk dak pompuan baru period?aku risau tengok budak zaman skang advance nak mampos..aku tengok 3gp pon mase f6..2 pon pasal member aku bongok g tunjuk kat aku..ketar lutot aku terkejot..kahkahaak..(wat muke inesen) sile la caye!

5 comments:

H.J said...

org sini tak makan lg..sejak pagi lagi..haha

Qaseh dalia adelia said...

nak men gak ah ..lepaskan tension

Asyieq-iN Rkey said...

HJ:lom eh?sejuk?wahh best tido!

qaseh:g la maen..men tuka2 baju je pon..hehe

Liza Razak said...

sex education ni sgt penting skrg ni...boleh elak byk benda buruk dr berlaku :) game kotex tu best ek?

Asyieq-iN Rkey said...

liza:game tu kalau takat nak ilang bosan bolehh laaa