geng budak slumber

Friday, July 8, 2011

FasT enTry+TAke Not 200 FolloWer!

assalamualaikum kwn2..=)

ari nie superbengang sebab tetibe BB aku xleh pakai...so wat beberapa ketika nie aku xleh nak on9..nie pon on9 gune PC opis...n for sure xleh wat cam harta sendiri kannnn....pada follower aku yang ke 200 CIK UNGGU...aku akan review blog anda n got sumthin for u..tapi bese2 je lah ye...nanti later aku kontek...

sori2 sangat2 sebab xdapat lagi nak jejalan blog...n sambungn siri aihiteru aku..sorry sangat3....
settle masalh BB aku nanti aku hapdate n wat ape yang patut ye..=)

take care n have a nice weekend ye..=)

P/S; saat2 camni la BB nak wat hal....sabau je lahhhh...

3 comments:

A i n n u r A f i f f a h said...

cepat la smbung citer aishiteru kak..... hehe...

cikmima said...

klu ade mse..jalan kat blog mima pulekkk...taniha bloger da 200...mima blum lgik

http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/07/support-fantastic-moment-studio-new.html

Asyieq-iN Rkey said...

heheh..sabo ye yunk..=)