geng budak slumber

Wednesday, July 20, 2011

tHe LegEnd of PoHoN BeringiN

assalamualaikum n pagi kwn2..=)

pagi yang agak bosan.telinga pon rase tak bape best bile dengar opis gossip..part nie yang aku tak suka tentang satu2 opis!

termenung duk pk nak update ape..nak sambung cerpen yang dah tak bape cerpen aishiteru tu cam malas gile vangang...gagaga...chat2 kat fb..usha2 sekeliling opis kot ade bahan yang aku nak merapek kan...skalik teng teng teng!!!...dapat idea!

nape legend of pohon beringin....ok criter nye..bermule...aku rindu gile kawan2 kat UUM sangat2 rindu zaman kampus yang tak memerlukan aku bangun pagi!ye!tido pagi adelah!...hahahahah...

n aku teringat...perkara feveret aku wat bile sangat bosan ialah melepak kat bilik member aku pina+yana kat tingkat 4....merepek berborak sampai tengah malam kadang2 membawak ke pagi tak pon aku tido terus kt bilik die esok tengah hari baru turun...hahahhahaa

aku memang kuat menyakat member nak2 member yang penakut...takut hantu la to be specific..then aku suka la nak menyanyi la ape la time aku borin lepak2 bilik diorang n antara lagu feveret aku.."pohon beringin"..wakakaka..old school an lagu?tah napa aku rasa lagu nie best gile..korang tau tak lagu nie?taktau sile terjun KB mall skang jugak...wakakkaa...

wakakakak...actually tajuk lagu nie laju laju buaiku laju..tapi sebab aku tau part yang start ngan pohon beringin tu..tu aku panggi lagu nie lagu 'pohon beringin'wakkaka...

haaa..dah tau dah?ehhehe....dalam video nie memang la suare orang tu sedap kan..tapi dapat kat aku...meremang bulu roma member2 aku dengar..wkakaka...seram katenye..start ari 2..kalau aku nak menyakat si pina....memang lagu tu la yang aku nyanyi..hasilnye si pina tak tido malam..kahkahkahak..jahat!

tapi disebabkan lagu nie gak la..member2 aku ingat aku..dah cam trademark...hahaha...diorang penah cakap aku nyanyi lagu ape pon mesti dengar cam seram...dem!ampeh korang..hahaha..

seyes bila kadang2 teringat..memang leh senyum sengsorang...sangat rindu....>.<

memang zaman blaja dari skolah sampai uni...sangat2lah indah...(zaman f6 ade part kalau leh nak lupe..dem!=.=' xnak kenal ko leh?)

soo pade yang baru masuk blaja ke...tengah blaja ke..sila la menikmati zaman itu sepuas2 puasnya..u gonna mizz that moment like hell ya noe!...hehe...baru praktikal je aku nie...belom keje ag..kalau keje dah bergolek2 aku windu zaman blaja agaknya..walaupon..zaman blaja slalu kene makan megi n bergantung ngan duit ptptn n keje partime je..heehhe..

anyway...to all my fren..jangan penah lupa...THE LEGEND OF POHON BERINGIN ye...=)

p/s: i have trusting problem...aiyoh...maybe it good for me

4 comments:

cik sakura said...

masa kat asrama dulu ada orang nyanyi lagu cindai..biasanya dekat bilik air last sekali..

Asyieq-iN Rkey said...

ngeri kan..haha..kat ostel eqin pon..

Green Apple said...

asrama memang biasa sangat jadi adegan2 seram ni...

Asyieq-iN Rkey said...

yelah..tapi yg penting menyakat mmber tu best!hahahha