geng budak slumber

Saturday, July 23, 2011

saB aLip too...

assalamualaikum n morning kwn2...=)

ye...sab alip too ialah sabtu...(mazhab mane aku blaja neh..=.=') hahah..korang wat mende?...aku cam bese la..tade mende sangat nak di buat...nak g berjimba sakan..duet tade...haihhhh~~

pagi2 orang bangun bising2..aku tarek slimut...hari2 bangun awal...sabtu bangun lambat la plak..eehhe(cover line)...kire awal la tu kalau aku sudi nak bukak mate kui 9 lepas tido after subuh...bersyukurlahh..hahahah..

ayah g amik anak sedare die...dak comel nie memang mak slalu amek pinjam wat maen..ehhe...saje2..sebab aku dah tade adek kecik yang jenis pelat2 n pakai pampers...

sedang mengajar aku camne nak improve muke inesen....hehehe

a'an nak kuah..ehhehe..dah pandai mintak2 skang...shomel!...(dem)

memandangkan baby bro ku balik..oyeah!itu yang kte mau...malam tadik borak2 pasal awek...da beso adek aku nie...aiyoh..terasa diri begitu awet mude sekali..gagaaggag....pas sarapan baby bro duk mengodek si red..nak blaja jugak katenye...

baby bro yang dah beso gedabak ngan red angel kesayangan ku..hehe..

ok jap..ape motip aku?haha..cam tade motip je entry nie...tade..aku tatau nak wat mende ini hari..balik2 house chores...nak dating boyafren tade..tett!!..kahkahk...nak kua wallet ade 10 heng..huh..misekin beno rasenye...

mungkin ade baeknya aku follow wan aku g masjid..atau potong rumput depan umah..atau carik pasal ngan kucing ayah..atauuuu...err..agak2 kalau aku lepak atas pokok rambutan umah wan...ade lagi tak mak2 yang sudi pinang aku untuk anak die?ehhehe..

kesimpulannya..aku tade mende ilmiah nak share n hidup aku memang bosan..adeh..=.='

oh BTW..thanx pade yang sudi menyinggah n mem-follow blog aku..nanti aku usha korang balik ye..(bajek feymes...=.=')

takpelah..selamat ber-sab-alip-too kengkawan...jangan melantak dorian memanyak sangat ye...panas badan melambung bil letrik cik biah..kaye TNB...adeh...amende aku cakap neh....=.='

p/s: pagi2 mulut dah bau durian..haha...haih...nek la darah tinggi mak aku cenggini..dari semalam die je duk balun durian tu..hmm..memang tak silap lagi..aku dapat genetik degil tu dari die...ayayai





4 comments:

Adylia Qarissa said...

duk rumah wat entry banyak2 ok... :)

H.J said...

haha..mcm takde motif pom...

cik sakura said...

sabtu cik sakura meletihkan..baru balik dari program kaum wanita..tapi sempat singgah beli durian..panas la malam nanti..

Asyieq-iN Rkey said...

adylia: eheh...wat entry manyak2 kang mak jeling sambil cakap"hah..xreti2 nak berenti wat keje umah pulak"..gagaga.

cik sakura:
wah2...progrm kaum wanita besh tuh...jgn mkn manyak durian...hehe.pns badan nnt...=)