geng budak slumber

Sunday, July 3, 2011

DaTiNg deNgaN BF baRu?OMG!

assalamulaikum kwn2..=)

saat aku menghapdate ini...aku ada kat umah sepupu aku along...petang sket kang baru nak balik karak balik...soo...wassup with the topik?muhhahahhaha....

google

semalam..dengan jayenye..aku g bergonjeng tengok wayang kat jusco balakong tengok transformer 3..huhu...dapat sit row no 3..ciss..kene dongngak okeh!....sabau je lah...sebab da full house so layankan aje...so mempersembahkannnn..boipren baru cik eqin!!!ce teka yang mane satu?

tara!!!inikah?

atau inikah?

hahahahah..tade3....yg atas tu bapak sedara aku..pakcu..n yang wat gedik ngan bekas air+popcorn neh sepupu aku anep..hahaha...da macam model cawan aku tengok ko nep!..muhahahah...dia sangat excited hari tersebut kerana berjaya menyambar bekas yang ade pic transformer tersebut dengan harge 16.90...layan!

overall cite neh best..cume mase awal2 tu banyak sangat cakap sampai aku nek borin!huhu...tapi yang super hampehnye..boleh lak aku tertido dalam 10 minit mase tengah tengok citer tu..gagagag...bukan sebab borin sebab aku mengantok sangat+sejuk..mungkin aku kepenatan siang tu...hikhik..tak pernah2 tertido dalam wayang boleh malam tadik aku tertido...ape ke burok beno perangai aku..hahaha..dah tahan dah bhai..tapi nak lelap gak kan..hahaha...ow..BTW aku tengok citer nie malam kui 9.30 sebab kitorang sampai kajang petang tu..

mak buyung+damia+angah(laki mak buyung)

sempat ag kan...depan kaunter beli pop corn

citer tu abis dalam kui 12 camtuh..kelaparan masing2 g makan kat kedai tomyam

cute an anak buah aku neh...dah tengah malam pon mate lom ngantuk..steady wat peace...hehe

then pas makan g pusing downtown...yang cilakaknya tetibe leh lak perut aku meragam..sakit tahap gaban okeh!mungkin sebab lambat makan...memang menyotong sungguh ini perot!!...dush3...dah la muke ketat je mase duk pusing downtown sampai satu pic pon xamik..(perlu ke cam xpenah g kan...gaga..)
tapi dalam sakit2 perut tu sempat gak aku sambar satu dress..ehehheheh...shopping tetap shopping ye dak?hahahhaahah

dekat kui 4 jugak baru kitorang balik..sambung melantak cucuk2 beli kat downtown...sakit perut aku menyambung2 sampai ke pagi...memang sangat hayam berulang 2 kali ke toilet....ciss..pape pon..akhirnya aku berjaya kuar bergonjeng..ngeh2..bapak bosan tau dak?

okeh...propa kan tajuk...hahhaha...=P

p/s: i hate to told u about the old me...coz it make me keep told myself how i don't deserve anyone..anymore..




5 comments:

Adam Narzuan said...

fuhhh.. igtkan dah melepas..hehehe.. nice entry

Asyieq-iN Rkey said...

hahahah..sape la nak kat kite neh...huihui...

A i n n u r A f i f f a h said...

nak tgk transformer gak.. ! +___+

Asyieq-iN Rkey said...

huhuhu..g tgk cepat..best2

Isteri Encek Bard said...

waaaaa nak tengok transfomers