geng budak slumber

Saturday, July 16, 2011

hiKaYat roKok frOzeN..

assalamualaikum n evening kwn2..=)

ehhe....aku nie kadang2 kat umah memang suke wat perangai bengong tanpa di duga...kuikui..i'm born dis way kate lady gaga..wkakakaka...nak wat cengane an?an?

alkisah pagi tadi kak de n mak aku kene g skolah sebab die dapat anugerah cemerlang..memang dem la skolah sleyman tuh..time aku f6 tade lak nak wat anugerah2 cemerlang untuk kitorang..aku merasa gak cemerlang pe!..cisss...

ok...then tinggal la aku seko2 nak kene wat keje umah sume..sebagai akak yang cun lagi berdedikasi...ghahahah..ok pasan....>.< sebab da memang kene wat sume tu aku pon dengan slumbernye bangun kemas2 umah wat sarapan sume....mase duk mengemas tuh adam abang pade adik angkat aku yang kecik tu tanye aku...mana nak letak satu mende dalam plastik berbalut dengan kertas surat kabo..

aku usha mende tu..nak bukak balut tu aku takut koyak kang marah lak tuan punye nye yang aku tak konpem sape...mungkin mak..mungkin ayah..pastuh aku teringat..ayah ade beli kopok lekor ari 2..bentuknye berbalut lebih kurang gitu la..

so aku assume..menatang nie mungkin kepok lekor...mungkin la...tapi apsal cam keras je ek..cam petak bentuk kotak..pastuh aku pon pk...ah lantak ah...sumbat je la dalam peti..wakkakak..cincai kire la bhai..haahah

nampak cam kepok lekor x?ke mata aku yang keyro?hahahaha

then aku sambung keje..pastuh ayah balik..ayah tanye..sape letak rokok dalam peti..aku yang mase tu dalam bilik prektis gitar..wat muke inesen cakap..'hah!bukan akak..bukan akak!!' dengan yakin skalik..dalam pale otak aku terbayang rokok sekotak yang bese angah aku letak atas meje...

then aku g dapur usha makanan...haha..keje nak melantak je kan kat umah...mak ulang tanye.."nie..sape letak rokok nie dalam peti?" sambil pegang menatang berbalut surat kabo tu..aku gelak2..hah sudah!mampos..rokok upenye bukan kepok lekor..wakkakaka...

sebab rasa sengal yang teramat sangat aku ngaku je la memang keje aku..sambil gelak2..adeh..mane aku tau menatang tu rokok..nak bukak takut rosak pembalut an...hahaaahhah..dem betei...yakin je aku leh tak ngaku tadik..>.<

naseb bek angah aku tak bising sangat..kalau tak mau bergaduh lagi...hahahhaha...akibatnya rokok tu sejuk..tak pasal2 jadik rokok frozen an..hahaha...sorry bro..mati2 aku ingat kepok lekor!...hahahahah..len kali sila jangan letak rokok ko kat dapur okeh...hahahhahahhaha..aku memang dengki ngan perokok2 cam ko...wakakkakak...kali nie mungkin aku tak sengaje...esok2 aku sengaje kannn...=p

p/s: tak tahu aku patut terus kan atau x...god give me u're sign...pehliz!


4 comments:

Cik RoSs said...

Kuang3....hahahhaaa...

Sabar jela.Bukan salah ibu mengandung ye!!.

Lainkali kena check la..apa benda dalam tu!!hehehehee

Asyieq-iN Rkey said...

tau xpe..nak cek takot koyak pembalut..saye nie sokmo terlehih kuasa kat barng2..hahah

Cik Asma BLuppy said...

nk try buat jgk mcm tu... leh tgk reaksi abg CAB tu.'hihihi

Asyieq-iN Rkey said...

try2..jgn lupe wat muke inesen tak ngaku..hahaha