geng budak slumber

Tuesday, July 12, 2011

tHanz FRenz!

assalamualaikum n gudmoning again...=)

dalam menajalankan tanggungjawab dan janji2 palsu manis seorang blogger tak feymes cam aku..hahah...sangat lah excited aku menghadpate pagi nie umpama tiada esok lagi...sementara aku tade keje..kang bos bagi keje tade la maknenye aku nak mempeduli blog dah....kat umah sumpah malassss je

thanx untuk sume2 yang sudi bace n singgah blog picisan(ceh!) aku neh..n buat follower betuah!yang ke 200 entry ini untuk anda!!!

sumpah comel header n blog CIK UNGGU NIE

berumur 22 taun n i bet u really like purple..sebab tu gune name cik unggu ye dak?ok..untuk anda gak aku akan pos kan adiah misteri..(ceh..misteri lah sangat kan)..so silalah emailkan alamat anda yek...bagi no tepon pon boleh..senang makcik nak kontek..hehe..leh gak kot2 pas kat adik aku..adik aku ensem weh..hahahah..ok merepekk.awek orang neh..

blog beliau sangat kiut n berciri kan kewanitaan...bagi yang baru berblog n manyak mende tataw nak wat camne leh rujuk kat toturial yang disediakan..kira blog beliau nie sangat fleksibel bukan takat citer pasal diri sendiri je...

n dalam manyak2 entry aku tersangkut kat entry surat suami yang jujur untuk isteri...hahha aku mati2 ingat surat jiwang ke ape..skalik amik ko..naseb bek tak telentang aku ketawa atas kusi opis neh tadi..hahahha...anyway...u're blog are kewl dear..keep blogging!


p/s: semangat bile tau ade orang bace blog kte..>.<

7 comments:

cik najihah said...

tahniah :)

normala_ali said...

dear tag kamu kt sini. jom join ye.. hehehe
http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/07/saye-suke-online-shopping.html

Asyieq-iN Rkey said...

ok nnt tgk...=)

Tirana said...

Ramai pengikut blog eqin ni..tahniah!

Asyieq-iN Rkey said...

thnx kak....=)

missunguviolet said...

waaaaaaaaa malunya saya ! tengs awak :P bagi kat facebook boleh tak ? hee :P

Asyieq-iN Rkey said...

boley..boley..boley