geng budak slumber

Tuesday, July 12, 2011

jOm g KawiN..

assalamualaikukm n gudmorning again kwn2..=)

AMARAN: ini entry tak berilmiah lagi bersifat peribadi..hhehhe...gedik!

last Saturday nigth fever 10 JULY 2011 ngan jayanya aku hayun mak aku ke felda pertama di dunia..FELDA LURAH BILUT..hehehe...perkh..orang memang ramai n tempat ramai orang bukanlah tempat feveret untuk aku menayang body muka..hehehe..tapi sebab member yang kawin nie memang member kamceng..aku gagahkan jua rasa hati yang lemau2 ala2 biskut merry yang dah ternganga dua ari...

aku sengaja taknak upload pic nie kat fb sebab aku nak sape nak tengok pic afzan yuanis nie kawin kene bukak n bace blog aku..hahah..kejam x?wakakkaka..padan muke korang..sape suh sorang pon tak g...hahaha....noob je aku kat majlis tu..naseb baek g ngan family...kalau aku seko2 tercatok kat situ tak ke cam sengal je...

laki die dah letih sengih orang asek duk mintak nak amik pic..hahah

mak aku amik nie...ngan kawan2 die dari jauh katenye

ye fine!pic nie memang cam harem sket...sebab ke-noob-an aku guna kamera angah...haha..ok la dari xde kannn...

nei je yang aku amik..panas berdegung ari 2 tak menyanggup aku nak lepak lebih lame tambah lak xde sape aku kenal kat situ melainkan mak die ngan si afzan nie je...sengal x?sila la korang bersyukur ngan pic yang ade neh...hahaha....sebab susah nak mati aku nak amik pic nie tau dak?kene tunggu turn okeh!

kenduri die nie naek due pengantin skali..abang si afzan untuk sambut menantu n die...due2 pakai songket...n aku tau..ko terseksa afzan..panas gile bhai..haha..pape pon kite doakan diorang nie bahagia hingga akhir hayat!!...sile mengandung cepat2 ye afzan..aku nak tengok baby afzan junior ade lesung pipit cam ko x?hahaha=p

wish u never ending love afzan yuanis n zexxy!

p/s: kawin simple2 sudah...yang penting kehidupan lepas kawin ye dak?tajuk aku propa lagik..haha..>.<



4 comments:

cik najihah said...

pewit...merahnye
hihi

Asyieq-iN Rkey said...

ahhaha..antu kebaya merah..hahhaha

lieahpai adzli said...

merah nye makcik tu...huhuhu

Asyieq-iN Rkey said...

ahhaha..ko nak kate aku comel kan?kan?hahahha