geng budak slumber

Wednesday, July 27, 2011

anAk dArA tak sEmeNggAh!

assalamualaikum n evening kwn..=)

erkkkkkkk!!hahahah...alhamdulilllaahhhhhh...(sile jangan bayangkan muka aku sedawe!sangat comel)...wakakakaka...

ok...aku rasa opis nie da macam rumah...most colleague wat aku cam adek kecik yang comel2...memerlukan perhatian yang lebih...hahaha..ok aku melebih2kan fakta..kuikui..takde3...tah le..agaknya nak dekat bulan pose nie kannn..sume owang sangat lah pemurohhh!!(sila bace dengan idgham maalghunnah..teeheh)

ari nie ade tahlil kat opis..aku nak join g bace yassin ke ape kan..tapi malangnya..(ahhaa..alasannn) akak yang ajak aku g tu tetibe ilang bila aku tengah leka maen lappy..sebab aku tak sure mane tempat tahlil tu terjadi...aku halalkan je lah..duk opis..kot aku leh tolong angkatkan call..hahaha..(alasan lagi!)

settle tahlil sume..ade makanan lebih yang super banyak..maka aku di paksa rela memakannya..(sile percaye!)

sile abaikan tangan comot tuh..makan depan lappy!waakak tak semengah!

nasi beriyani ngan ayam masak merah+daging+papadom+acar sayur!...hell yeahh!!tambah 2 pinggan okeh!gile kentang kenyang sampai nak tersandar..FYI..aku memang tengah tersandar kekenyangan..gile heaven praktikal kat sini!

pagi tadi dah bedal kueh buah melaka kukus ade sorang akak tu bawak..memang jimat belanja makan aku ari nie...heheheh alhammmdullillahhh...

dapat lak makan depan lappy memang sedakkk je rasenye kan...tak sedar banyak mane dah sumbat kat mulut sampai aku tersumbat hati ayam!dem!..aku tak makan hati ayam..seyes rasa sangat hampeh,..tapi takpe!aku teguk air se-das due..sambung balik makan dengan muka tak de perasaan..hahaha...tak semenggah sungguh anak munah neh..hakhakha

haruslah sungguh bagai ku kata sebelum ini...cukup 4 bulan aku praktikal kat sini...dariii badan....

(google image)sekeping begini...

lalu aku di transform menjadiiiiii...

(google image) superhot camnie..wakakkakaka....=p

time kaseh lah akak2 n abang2 sekalian kerana berusaha keras mengemok kan aku..esok abang meja belakang lak nak belanja makan sebab selalu tolong dia wat keje....ehehee....sila jangan jeles!=p

p/s: rasa nak mintak keje terus kat sini!ehhehehe (sambil kunyah tembikai..)

updated: baru je di berikan nasik tapau..suka la mak aku tak yah masak petang nie


9 comments:

rara pinkmafia said...

hehhehe piccy yg gemuk tu sgt lah menakutkan.

BERT said...

hoho kuat makan ek.. jaga2.. tape nak puasa ni.. leh la diet ehhe

Qaseh dalia adelia said...

untunglah hehek

SoLy SoLicious said...

uuiihh...tersangat la hot..hahaha...gurau aje.. xkan le jadik sampai mcm pic kt bwh tu ha...hee

Asyieq-iN Rkey said...

ekekek...

rara:tau xpe

bert:ye..tak saba nak pose..tapi takot time buke lak lagi mnayak makan

qaseh:sangatlah best..rasa nak mntak keje terus kat cni

soly:heeh....mintak jauh le..

Aisyah AR said...

tak lama lagi nak masuk ramadhan daaaa~~~ yok makan puas2!!! yeheeee~~ hahhaha!!!

Asyieq-iN Rkey said...

ayohh kak aisyah!!hhehehe

cik sakura said...

wah rezeki betul ye..nanti puasa boleh diet..hehe..

Asyieq-iN Rkey said...

cik sakura; diet la sangat..takut makan lagi manyak pulak sampai tgh malam..hahahha