geng budak slumber

Wednesday, July 27, 2011

RanDoM

assalamualaikum n pagi kwn2..=)

korang sehat hari nie?aku masih sakit2 badan...malam tadi di serang migrain lak...adeh..tah napa lately segala penyakit lama nak menyerang..xdaye sungguh aku telan 2 bijik parasetamol KK tu...memang tak daye bangun sungguh semalam..naseb kakde ade..dia tolong amik kan air n ubat...aku usha je ubat tu..sebab bese ubat KK nie kalau 2 bijik memang tak jalan ngan aku..aku penah telan 6 bijik ubat tu..hahha..pastu tido cam orang mati...

betoilah..nikmat sehat tu sangat2 lah patut di syukuri..pagi tadi kepala masih berat...nak bangun pon cam ade gunung duduk atas badan...tapi sebab memang malas nak berjawab atau g amek MC sebab later nanti kene ganti aku bangun gak..malas nak layan mengade2 badan..

semalam ade usha channel Aiman Azlan kat youtube...hehehe....tetibe rasa cam nak memutuskan pertunanganku dengan Ian somerhalder....wakakkaka...

ok abaikan perangai pervert aku...hahahahha..=p

tah..bila dah sokmo sakit camnie..mula la insaf teringat macam2..hehehe...terutama bab tutup aurat...hmm..6 bulan dah aku selesa bertudung..dugaan?manyak woh!..ingat senang ke nak tahan hati dari bukak balik tudung..nak2 bila ko rasa malas gila nak gosok tudung...sebab tu...sebelum mula dulu aku cari tudung yang senang aku nak pakai..supaya aku bersemangat...heheh...n i know..i need to improve more...n more...

ape aku wat bila aku hampir give up nak bukak tudung balik?hmm..aku akan cari segala alasan untuk aku tak membukanya...sama macam aku cari segala alasan untuk tak pakai dulu..n video nie..antara alasan yang mampu menguatkan hati...thnx Aiman Azlan...eheeheh...



hehe...tetibe rasa die super hot..(wink*wink*) gedikkkkk!!!..

tehehehhehe....tapi aku rasa die nie suka makan nini cokolat celup tu..banyak gile bekas mende tu kat blakang die time die wat video..ke aku salah nampak?ke nie bekas air kopi?ce korang tengok betei2...

google image..nie nini cokolat celup...celup2 ewahh..hahaha

perhatikan anak panah tu...hehehhe

pape pon..kalau la sume laki kat Malaysia nie cam nie..kan aman dunia..kahkahak..ok merepek...

aku ase aku patut stop skang sebelum aku lebih merapu akibat kepala yang tak bape nak betoi skang nie...

input untuk ari nie...

bila sehat jangan riak..bila saket jangan merungut!ok bai

p/s: tengok status member kat FB kata penyelia dia datang Jumaat nie..Oh nO!tah bila lak penyelia aku nak datang..buku log sehelai pon lom di sign bos!wakakakkaka


3 comments:

aimie amalina said...

hehhe
aler betol
sampai nini cekolat celup pon pasan,,,hehehe
jage diri ye
take care!

-Faridz- said...

wah2

Asyieq-iN Rkey said...

heheh..aimie:pasan lah dah tengok 2 3 vdeo ade mende tu..hhehe..

shidee:ape3?haha